Radioprogramma Spiegelzaal

Spiegelzaal Live © Ronald Knapp

Live-radio

Voorafgaand aan Het Zondagochtend Concert vindt - ook tijdens de coronapandemie - in de Spiegelzaal het gelijknamige AVROTROS-radioprogramma plaats. Dit programma wordt, evenals Het Zondagochtend Concert, live uitgezonden op Radio 4. In het programma Spiegelzaal ontvangt presentator Hans van den Boom nationale en internationale musici die ook live optreden. Meer informatie vindt u op radio4.nl/spiegelzaal.

Beperkte beschikbaarheid

De coronamaatregelen van Het Concertgebouw gelden uiteraard ook in de Spiegelzaal. Het aantal bezoekers dat Spiegelzaal bij kan wonen is daardoor zeer beperkt. Het is noodzakelijk om voor het bijwonen van het radioprogramma een apart toegangsbewijs (€ 2.50) te kopen. Dit kunt u aanschaffen tegelijk met uw ticket voor Het Zondagochtend Concert, of achteraf via uw account. Het is niet mogelijk om enkel het programma Spiegelzaal bij te wonen, een kaartje voor Het Zondagochtend Concert is verplicht.

Belangrijk: praktische informatie

Het programma Spiegelzaal begint om 10.00 uur en duurt twintig minuten, inloop is vanaf 9.45 uur. U kunt gebruik maken van de ingang direct naast de kassa. Na afloop van het programma Spiegelzaal wordt u door onze suppoosten een plek in de zaal toegewezen. In verband met de coronamaatregelen die gelden tijdens de concerten, is het niet mogelijk om voor bezoekers van het voorprogramma Spiegelzaal specifieke plaatsen vrij te houden in de zaal.

Voorafgaand aan het eenmalige Zondagochtend Concert op zaterdag (10 oktober) is ook een live Spiegelzaal-uitzending. Het programma begint dan om 14.30 uur en inloop is vanaf 14.15 uur. 

Naar Het Zondagochtend Concert

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.