1. Series
  2. NTR ZaterdagMatinee

NTR ZaterdagMatinee

De NTR ZaterdagMatinee heeft een volledige programmering samengesteld voor seizoen 2021-2022, inclusief series. Het passe-partout en de series van de NTR ZaterdagMatinee gaan in vanaf 1 januari 2022. U bestelt de passe-partout door alle losse series van de Matinee in uw winkelmandje te plaatsen. De korting wordt dan automatisch berekend.

Wanneer u uw passe-partout of serie verlengt, behoudt u uw vaste stoelen en kunt u uw bestelling tegelijkertijd aanvullen met losse kaarten voor de Matinee-concerten in het najaar. Indien u kaarten voor 4 of meer concerten in het najaar bestelt, krijgt u 15% korting. Verleng eerst uw serie om deze korting te krijgen. Wilt u uw passe-partout van vorig seizoen verlengen? Ga dan naar verlengen in uw account.

De concerten in het najaar gaan uit van een situatie waarin de anderhalve meter afstand gerespecteerd moet worden. De concerten hebben wel een regulier programma, inclusief pauze, en vinden 1 keer op de middag plaats. Lees ook de brochure.

Vanaf zaterdag 19 februari 2022, Grote Zaal

Een vroege Rossini, een meesterwerk van de 67-jarige Janáček, een sprookje van Abrahamsen en een trendsettende opera van Francesco Sacrati – dat wordt vier zaterdagmiddagen genieten!

Vanaf € 211,00

Vanaf zaterdag 22 januari 2022, Grote Zaal

Nieuwe composities, steeds op een bijzondere manier gecombineerd met bekender repertoire – zie daar de serie RFO & Friends I.

Vanaf € 108,00

Vanaf zaterdag 12 februari 2022, Grote Zaal

Ga mee ‘op reis’ met Richard Rijnvos, Antonín Dvořák, Pablo Heras-Casado, András Schiff en Barbara Hannigan.

Vanaf € 108,00

Vanaf zaterdag 29 januari 2022, Grote Zaal

Liefhebbers van koormuziek komen aan hun trekken in deze serie met het Groot Omroepkoor. Dima Slobodeniouk brengt grotendeels nieuw repertoire. Chef-dirigent Benjamin Goodson laat horen hoe Alfred Schnittke vele tradities bijeenbrengt.

Vanaf € 108,00

Vanaf zaterdag 5 februari 2022, Grote Zaal

In de driedelige serie Oude muziek twee middagvullende concerten en een programma rond de Vivaldi-hype in Dresden.

Vanaf € 126,00

Vanaf zaterdag 2 april 2022, Grote Zaal

Iannis Xenakis en Hans Abrahamsen: twee concerten door twee ensembles die dit werk past als een handschoen: Klangforum Wien en Asko|Schönberg.

Vanaf € 71,00
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.