1. Series
  2. NTR ZaterdagMatinee

NTR ZaterdagMatinee

De NTR ZaterdagMatinee: gloednieuw werk van toonaangevende hedendaagse componisten, de stand van zaken in de internationale barokmuziek, unieke operaproducties, én vijf eeuwen vocaal-symfonische muziek. Met een hoofdrol voor het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest, twee topensembles waar Nederland trots op mag zijn.

Passe-partout: 30 keer naar de ZaterdagMatinee
Mis geen enkele ZaterdagMatinee. Opera's, barokmuziek, bekend en onbekend repertoire, bijzondere dwarsverbanden... U bestelt de passe-partout voor € 665 door alle losse series van de Matinee in uw winkelmandje te plaatsen. De korting wordt dan automatisch berekend. Bekijk hier alle concerten van het passe-partout. 

Wilt u uw passe-partout van vorig seizoen verlengen? Ga dan naar deze pagina (inloggen vereist).

Voordelen van een serie:

  • Tot bijna 55% korting (passe-partout)
  • Ook in een volle zaal bent u verzekerd van een goede plaats
  • Ontdek verrassende relaties: de Matinee-concerten maken samen een ‘verhaal’

Vanaf zaterdag 14 september 2019, Grote Zaal

Dirigenten als Jaap van Zweden, Stanislav Kochanovsky en Markus Stenz dirigeren Wagner, Rachmaninoff en Dean. Deze serie betekent vijf middagen genieten van opera op topniveau.

Vanaf € 299,00

Vanaf zaterdag 28 september 2019, Grote Zaal

Componisten als Fauré, Sjostakovitsj, Adams, Bartók, Schubert en Rimski-Korsakov spelen met sprookjes, tradities en emoties. De NTR ZaterdagMatinee richt zich op de raakvlakken tussen muziek van nu en gisteren. Laat u verrassen!

Vanaf € 225,00

Vanaf zaterdag 12 oktober 2019, Grote Zaal

De NTR ZaterdagMatinee op z’n best: nieuw en bekend gaan een dialoog aan. Mahlers Des Knaben Wunderhorn en Bartóks virtuoze Concert voor orkest naast nieuw werk van Rijnvos, Larcher en Clyne.

Vanaf € 185,00

Vanaf zaterdag 19 oktober 2019, Grote Zaal

Van Beethovens Mis in C en Händels Judas Maccabaeus tot Stravinsky’s Requiem Canticles en Eric Whitacre. Vier concerten met werk voor koor, orkest én fenomenale solisten.

Vanaf € 155,00

Vanaf zaterdag 5 oktober 2019, Grote Zaal

‘Oude muziek’ is de benaming voor de serie waarin werk van vóór Beethoven en Rossini net zo intrigeert als net nieuw gecomponeerde noten.

Vanaf € 255,00

Vanaf zaterdag 26 oktober 2019, Grote Zaal

Geen enkele concertserie in Nederland laat u zó meegenieten van het nieuwste repertoire in grote bezetting. Ontdek nieuw werk van Louis Andriessen, Martijn Padding, Reza Namavar en Kaija Saariaho.

Vanaf € 145,00
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.