Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
2018 02 23 Concertgebouw Tomek Dersu Aaron 039

TRACKS Business Club

Seizoen 2022-2023

Ontmoet Het Koninklijk Concertgebouw: een wereldberoemde concertzaal vanwege zijn akoestiek, kwalitatief hoogstaande programmering en ondernemingsgeest. Het Concertgebouw genereert circa 95% van zijn inkomsten zelf. Slechts 5% is afkomstig van subsidie; dit is uniek in Nederland. Sinds de oprichting is Het Concertgebouw een privaat gefinancierde kunstinstelling met een rijke traditie waar ook uw bedrijf aan kan bijdragen. Zo maakt u met uw lidmaatschap van de TRACKS Business Club onze meest innovatieve concerten mogelijk!

Ontmoet TRACKS: korte, verrassende concerten van wereldklasse in de Kleine en Grote Zaal van Het Concertgebouw. TRACKS biedt een uitgelezen kans om op een andere manier kennis te maken met klassieke muziek.

Ontmoet tijdens TRACKS de beste en meest avontuurlijke jonge musici van dit moment, met theatrale programma’s die nergens anders te zien zijn. Ontdek wat deze geweldige musici inspireert.

Ontmoet andere Young Professionals. Na afloop is er in de exclusieve TRACKS Business Club Lounge volop gelegenheid voor uw medewerkers om te netwerken onder het genot van een cocktail.

Concertdata

 • Donderdag 23 maart 2023
 • Dinsdag 18 april 2023
 • Donderdag 8 juni 2023

Zes weken voor elk concert ontvang je een uitnodiging per mail.

Aanmelden

Aanmelden voor een concert uit bovenstaande selectie? Neem dan contact op met Nadina Dekkers (Medewerker Sponsoring) via onderstaande button.

Aanmelden

2023 TRACKS Business Club scherm 1920x1080 nieuw