Verhuur
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen

Zaalverhuur evenementen

Gelegen op een toplocatie aan het sfeervolle Museumplein en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: Het Concertgebouw is de perfecte plek om uw evenement te organiseren. Samen met u verzorgen wij graag een onvergetelijk diner, feest of congres, waarbij het uw gasten aan niets ontbreekt.

Multifunctionele zalen

Onze zalen zijn multifunctioneel: geluid, projectie en spraakversterking worden in de Grote en Kleine Zaal op maat ingehangen voor uw evenement. In de Koorzaal, de Spiegelzaal en Museum Foyer zijn vaste voorzieningen aanwezig, die naar wens kunnen worden aangevuld. In alle zalen is draadloos internet beschikbaar. Dankzij de ledverlichting kunnen wij de Grote Zaal een sfeervol kleurontwerp geven.

Registratie en live stream

De zes high definition-camera’s in de zaal maken het mogelijk uw evenement van begin tot eind in beeld en geluid vast te leggen vanuit onze opnamestudio. Zo kunt u na afloop een compilatie van uw evenement delen via social media. Ook is het mogelijk uw congres of evenement live te streamen, zodat belangstellenden die niet in de zaal aanwezig zijn, toch kunnen deelnemen

Gastheerschap

Het Concertgebouw legt de lat hoog waar het gaat om kwaliteit en gastheerschap. Onze medewerkers hebben oog voor detail en zetten zich met hart en ziel in om uw evenement tot een succes te maken. Wij nemen u het werk volledig uit handen, zodat u zelf uw gasten alle aandacht kunt geven.

Het Concertgebouw werkt samen met een groot aantal cateraars, wij zijn niet gebonden aan één partij. Dit maakt ons zeer flexibel. Wij kunnen uw ontvangst altijd een passende culinaire invulling geven op basis van uw specifieke wensen – van een borrel met bitterballen tot een galadiner onder regie van een sterrenchef.

Contact

Neem voor meer informatie over het huren van een van onze zalen contact op met het Eventsteam van Het Concertgebouw:

E-mail: events@concertgebouw.nl
Telefoon: +31 - 20 573 04 54

 • Grote Zaal - groots en indrukwekkend

 • Kleine Zaal - intieme sfeer

 • Koorzaal - verborgen parel

 • Spiegelzaal - feestelijke allure

 • Museumfoyer - licht en uitzicht