Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
Sponsoring

Business Club van Het Concertgebouw

Met plezier presenteren wij de concertselectie voor de Business Club.

Hieronder treft u het up to date overzicht van de concertselectie van de Business Club en vindt u meer informatie over de exclusieve ontvangsten rondom de concertavonden en de Business Club Executive Concerts.

We hopen u weer bij onze concerten te mogen verwelkomen en danken u zeer voor uw loyale steun - nu belangrijker dan ooit!

Simon Reinink
Algemeen Directeur

Met ruim dertig enthousiaste leden vormt de Business Club het kloppend hart van het corporate netwerk van Het Concertgebouw. De ledenlijst van de Business Club weerspiegelt de top en diversiteit van het Nederlandse bedrijfsleven.

Het bedrijfsleven heeft Het Concertgebouw altijd een warm hart toegedragen. Deze lange sponsortraditie stelt ons in staat om onvergetelijke concerten te organiseren, bereikbaar te blijven voor een breed publiek en het gebouw in stand te houden voor toekomstige generaties muziekliefhebbers. De betrokkenheid van corporate Nederland bij onze Business Club is daarom van levensbelang.

Als dank voor hun steun ontvangen de leden van onze Business Club een aantrekkelijk pakket aan tegenprestaties:

 • De mogelijkheid om met gasten een afwisselende selectie concerten van wereldklasse te bezoeken.
 • Exclusieve ontvangst rondom deze concerten, tezamen met de andere leden van de Business Club, hun gasten en leden van de directie en Raad van Commissarissen van Het Concertgebouw.
 • Voorafgaand aan de Business Club Executive Concerts is er tevens gelegenheid om te dineren in Het Concertgebouw.
 • Het Concertgebouw is trots op haar sponsors en zij worden vermeld in de belangrijkste uitingen van Het Concertgebouw.
 • Onze sponsors ontvangen korting op de zaalhuur voor exclusieve bedrijfsevenementen in Het Concertgebouw.
 • De CEO’s van de deelnemende bedrijven ontvangen een uitnodiging voor Het Concertgebouw Diner.

Seizoen 2023-2024

Business Club Executive

Dinsdag 26 september 20.15 uur
Grote Zaal
Diner: aanvang 18.30 uur (optioneel)

Elvis Costello & Steve Nieve In Concert
De legendarische singer-songwriter Elvis Costello komt voor een intiem concert naar de Grote Zaal. Met zijn vaste muzikale 'partner in crime' Steve Nieve aan de vleugel.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 3 oktober 20.15 uur
Grote Zaal

Clayton-Hamilton Jazz Orchestra feat. Trijntje Oosterhuis
The Clayton-Hamilton Jazz Orchestra behoort tot de absolute top van de internationale bigbandscene. Voor zijn enige concert in Nederland, met de titel Jazz Power & Soul, brengt het orkest drie geweldige gasten mee: zangeres René Marie, toetseniste Akiko Tsuruga en Trijntje Oosterhuis.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 17 oktober 19.30 uur
Grote Zaal

Mozarts Così fan tutte: Manoj Kamps dirigeert het Orkest van de Achttiende Eeuw
De jonge Nederlandse dirigent Manoj Kamps staat vandaag voor het Orkest van de Achttiende Eeuw. Samen met een topcast vertellen zij een verhaal van list, bedrog en liefde in Mozarts tijdloze opera Così fan tutte.

Aanmelden

Business Club

Donderdag 26 oktober 20.15 uur
Grote Zaal

Piano Nights: de mooiste pianomuziek van alle tijden met Wibi Soerjadi
In Piano Nights staat de piano in de spotlight en hoor je de mooiste pianomuziek van alle tijden. Twee pianisten brengen elk een heel ander repertoire. Vanavond hoor je in ieder geval de virtuoze sterpianist Wibi Soerjadi.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 7 november 20.15 uur
Grote Zaal

10cc - The Ultimate Greatest Hits Tour 2023
Na het geweldige optreden in november 2021 keert 10cc terug naar de Grote Zaal voor hun The Ultimate Greatest Hits Tour! Onder leiding van frontman Graham Gouldman brengt 10cc deze avond weer een eindeloze reeks classic pophits. Van Donna tot Dreadlock Holiday, I'm Not in Love en nog heel veel meer...

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 21 november 20.15 uur
Grote Zaal

Mozarts Requiem met Philippe Herreweghe en Collegium Vocale Gent
Collegium Vocale Gent is ruim een halve eeuw oud, en levert nog steeds de gedenkwaardige prestaties onder leiding van oprichter Philippe Herreweghe. Samen zetten ze Mozarts Requiem op de lessenaars.

Aanmelden

Business Club Executive

Maandag 4 december 20.15 uur
Grote Zaal
Diner: aanvang 18.30 uur (optioneel)

Lucas en Arthur Jussen in nieuw werk van Fazil Say met Amsterdam Sinfonietta
De pianobroers Lucas en Arthur Jussen in Anka kuşu, een nieuw werk van Spotlight-artiest Fazil Say. De Jussens hebben het concert al eerder in München en Boston gespeeld, met veel succes en prachtige recensies. Samen met de componist kijken ze uit naar de Amsterdamse première.

Aanmelden

Business Club Executive

Woensdag 13 december 20.15 uur
Grote Zaa
Diner: aanvang 18.30 uur (optioneel)

Feestelijk eindejaarsconcert van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Het is december dus het is weer tijd voor hét feestelijke eindejaarsconcert van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Wie de gasten zijn, en wat er op het kerstmenu staat, wordt later bekendgemaakt.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 23 januari 2024 20.15 uur
Grote Zaal

Canto ostinato door Jeroen van Veen & co
Jeroen van Veen voert met drie andere pianisten Simeon ten Holts beroemdste compositie uit: Canto ostinato. Het Concertgebouw is daarvoor ideaal: ‘In deze zaal heb je honderd procent controle over de klank’, aldus Van Veen.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 6 maart 20.15 uur
Grote Zaal

Andris Nelsons en het Gewandhausorchester Leipzig
Bij het Gewandhausorchester Leipzig en chef-dirigent Andris Nelsons staat louter Tsjaikovski op het menu, met als overweldigend hoofdgerecht de Zesde symfonie. Ook klinken vanavond de fantasie-ouverture Hamlet en de Ouverture uit De wojewoda.

Aanmelden

Business Club Executive

Dinsdag 19 maart 20.15 uur
Grote Zaal
Diner: aanvang 18.30 uur (optioneel)

Janine's Bach Festival: de Goldbergvariaties
Het Concertgebouw is voor Janine Jansen als een thuis, de sterviolist voelt zich sterk verbonden met de historie van de plek. Vanavond, tijdens haar festival rondom de muziek van Bach, speelt ze met altviolist Timothy Ridout en cellist Daniel Blendulf de Goldberg-variaties.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 26 maart 19.30 uur
Grote Zaal

Bachs Matthäus-Passion door de Nederlandse Bachvereniging
Ieder jaar voor Pasen vinden er in Nederland talloze uitvoeringen plaats van de Matthäus-Passion. Het Concertgebouw verwelkomt de Nederlandse Bachvereniging, dat zijn lijfstuk uitvoert onder leiding van Johanna Soller.

Aanmelden

Business Club

Zondag 7 april 11.00 uur
Grote Zaal

Familieconcert: Carmen, een stierlijk muzikaal verhaal (6+)
Violist en theatermaker Diederik Ensink komt met een nieuw verhaal over een kleine stier die te bang is om de arena in te gaan. Lukt het Toro toch om zijn angst te overwinnen? De prachtige, gepassioneerde muziek uit Bizets Carmen voert ons mee naar zonnige Spaanse landschappen en het bruisende Sevilla.

Aanmelden

Business Club

Dinsdag 9 april 20.15 uur
Grote Zaal

Philharmonia & Bruce Liu: Rachmaninoffs Pianoconcert nr. 2
De jonge wereldster Bruce Liu soleert in Rachmaninoffs Tweede pianoconcert, begeleid door het Philharmonia Orchestra onder Santtu-Matias Rouvali. Na de pauze komt de Vijfde symfonie van Sibelius tot klinken.

Aanmelden

Business Club Executive

Dinsdag 14 mei 20.15 uur
Grote Zaal
Diner: aanvang 18.30 uur (optioneel)

Lang Lang schittert in Chopin en Schumann
De Chinese publiekslieveling Lang Lang schittert vanavond in muziek van Chopin en Schumann. Over de artiestentrap in de Grote Zaal is hij duidelijk: ‘Een mooiere entree voordat je een concert begint is nauwelijks denkbaar.’

Aanmelden

Business Club

Donderdag 30 mei 20.15 uur
Grote Zaal

Kian Soltani speelt Elgars Celloconcert, Paavo Järvi dirigeert Sjostakovitsj' Vijfde
De klank die Kian Soltani aan zijn cello ontlokt, heeft de 'zachtheid en rijkdom van karamel'. Dat belooft wat in Elgars Celloconcert! De jonge cellist wordt begeleid door het Tonhalle-Orchester Zürich onder leiding van chef-dirigent Paavo Järvi. Ook klinkt de Vijfde symfonie van Sjostakovitsj.

Aanmelden

Business Club Executive

Maandag 3 juni 20.15 uur
Grote Zaal
Diner: aanvang 18.30 uur (optioneel)

Klaus Mäkelä en de Oslo Philharmonic in Brahms
Het Finse talent Klaus Mäkelä treedt vandaag in twee hoedanigheden op. Als cellist buigt hij zich samen met violist Daniel Lozakovich over Brahms’ Dubbelconcert. Daarna leidt hij zijn Oslo Philharmonic in de Eerste symfonie van dezelfde componist.

Aanmelden