Concertagenda
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
© Deborah Lopez

An evening with Elizabeth Gilbert - Big Magic: Creative Living Beyond Fear

Bewaar dit concert

ma 29 apr An evening with Elizabeth Gilbert - Big Magic: Creative Living Beyond Fear

  • Tijd

  • Locatie

    Grote Zaal

Laatste kaarten

An evening with Elizabeth Gilbert - Big Magic: Creative Living Beyond Fear

Geniet van een avond vol Big Magic met de wereldwijde bestsellerauteur van Eat Pray Love, Elizabeth Gilbert, en laat je inspireren om het bruisende leven te leiden waar je van droomt.

Lezers van alle leeftijden en achtergronden halen al jaren inspiratie en kracht uit de boeken van Elizabeth Gilbert. Deze geliefde auteur deelt haar wijsheid en unieke perspectief met betrekking tot creativiteit met haar publiek. Ze vraagt ons om onze nieuwsgierigheid te omarmen en onnodig lijden los te laten. Ze laat ons zien hoe we kunnen aanpakken waar we het meest van houden en hoe we onder ogen kunnen zien waar we het meest bang voor zijn. Ze bespreekt de houding, aanpak en gewoonten die we nodig hebben om ons meest creatieve leven te leiden. Balancerend tussen soulvolle spiritualiteit en vrolijk pragmatisme moedigt Gilbert ons aan om de strange jewels te ontdekken die in ieder van ons verborgen liggen.

Of we nu een boek willen schrijven, kunst willen maken, nieuwe manieren willen vinden om uitdagingen in ons werk aan te gaan, een lang uitgestelde droom willen verwezenlijken, of gewoon ons dagelijks leven met meer mindfulness en passie willen vullen, deze avond van Big Magic opent een wereld van verwondering en vreugde.

Tijdens dit evenement wordt Engels gesproken. De plaatsen voor Rang Goud zijn inclusief een VIP Meet & Greet met Elizabeth Gilbert.

  • Organisator

    Genius Productions

  • Genre

    Overig

Informatie en kaarten

  • Prijzen en rangen

Rang GoudRang 1+Rang 1Rang 2
  • Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Mochten er sprintkaarten voor dit concert beschikbaar komen, dan zijn deze 4 uur van tevoren te bestellen.
  • Prijzen zijn exclusief transactiekosten: € 4,50 per bestelling. Wilt u rolstoelplaatsen bestellen? Bel dan de Concertgebouwlijn op 020 – 671 83 45.

Programma

Musici

  • Elizabeth Gilbert
  • Dit event heeft geen pauze