Kaartverkoop
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Campagne Sprinten 2

Sprinten naar Het Concertgebouw

Je bent 30 jaar of jonger en wilt van alles beleven? Dus ook een concert in Het Concertgebouw? En het liefst niet al te duur? Goed nieuws, want in Het Concertgebouw kun je sprinten voor slechts € 17 in de Grote Zaal! En voor € 10 sprint je naar concerten in de Kleine Zaal!

Hoe werkt het?

Ben je dertig jaar of jonger? Dan kun je online sprinten! Voor 17 euro (Grote Zaal) of 10 euro (Kleine Zaal) kun je vanaf 4 uur voor aanvang van een concert sprintkaarten bestellen. Kies daarvoor de prijscategorie 'Online Sprint t/m 30 jaar'. In principe zijn voor elk concert sprintkaarten beschikbaar. Voor sprintkaarten betaal je géén bijkomende transactiekosten. Alle voorwaarden voor sprinten vind je onderaan deze pagina.

Zijn er nog kaarten op de dag van het concert beschikbaar maar toont de prijscategorie 'Online Sprint t/m 30 jaar' niet? Dan heeft de organisator of de artiest besloten om de korting niet te laten gelden.

Bekijk de agenda

Entrée-leden

Ben je 30 jaar of jonger én lid van Entrée, de jonge vrienden van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest? Dan sprint je voor 14 euro (Grote Zaal) of 10 euro (Kleine Zaal)! Bovendien kun je deze sprintkaarten al 8 uur voordat het concert begint online kopen.

Sprint bijvoorbeeld naar:

Voorwaarden

  • Ben je 30 jaar of jonger? Dan mag je online sprinten.
  • Vanaf 4 uur voor aanvang van het concert kun je voor 17 euro (Grote Zaal) of 10 euro (Kleine Zaal) één kaartje bestellen. Kies daarvoor de prijscategorie 'Online Sprint t/m 30 jaar'.
  • Lid van Entrée? Dan kun je 8 uur van tevoren sprintkaarten bestellen voor 14 euro (Grote Zaal) of 10 euro (Kleine Zaal).
  • Let op: aan de deur wordt je legitimatie gevraagd om je leeftijd te controleren. Bij onrechtmatig gebruik van deze sprintkorting wordt je de toegang ontzegd.
  • Zijn er nog kaarten op de dag van het concert beschikbaar maar toont de prijscategorie 'Online Sprint t/m 30 jaar' niet? Dan heeft de organisator of de artiest besloten om de korting niet te laten gelden.
  • Voor sprintkaarten betaal je géén bijkomende transactiekosten.