Kaartverkoop
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
Campagne Sprinten 2

Sprinten naar Het Concertgebouw

Je bent jonger dan 30 jaar en wilt van alles beleven? Dus ook een concert in Het Concertgebouw? En het liefst niet al te duur? Goed nieuws, want in Het Concertgebouw kun je sprinten voor slechts € 16!

Hoe werkt het?

Ben je onder de dertig? Dan kun je online sprinten! Voor 16 euro kun je 4 uur voor aanvang van een concert sprintkaarten bestellen. Kies daarvoor de prijscategorie 'Online Sprint tot 30 jaar'. In principe zijn voor elk concert sprintkaarten beschikbaar. Alle voorwaarden voor sprinten vind je onderaan deze pagina.

Bekijk de agenda

Entrée-leden

Ben je onder de 30 én lid van Entrée, de jonge vrienden van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest? Dan sprint je voor 13 euro! Bovendien kun je deze sprintkaarten al 8 uur voordat het concert begint online kopen.

Voorwaarden

 • Ben je onder de 30? Dan mag je online sprinten.
 • 4 uur voor aanvang van het concert kun je voor 16 euro één kaartje bestellen. Kies daarvoor de prijscategorie 'Online Sprint tot 30 jaar'.
 • Lid van Entrée? Dan kun je 8 uur van tevoren sprintkaarten bestellen voor 13 euro.
 • Let op: aan de deur wordt je legitimatie gevraagd om je leeftijd te controleren. Bij onrechtmatig gebruik van deze sprintkorting wordt je de toegang ontzegd.
 • Zijn er nog kaarten op dag van het concert beschikbaar maar toont de prijscategorie 'Online Sprint tot 30 jaar' niet? Dan heeft de organisator of de artiest besloten om de korting niet te laten gelden.