Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. 0
    Mandje
  5. Account
  6. Inloggen

Sprinten naar Het Concertgebouw

Je bent jonger dan 30 jaar en wilt van alles beleven? Dus ook een concert in Het Concertgebouw? En het liefst niet al te duur? Goed nieuws, want in Het Concertgebouw kun je sprinten voor slechts € 16!

Hoe werkt het?

Kom 60 minuten voordat een concert begint naar de kassa van Het Concertgebouw en koop een Sprintplaats. Een Sprintplaats geldt in principe voor alle concerten waar nog plaatsen voor beschikbaar zijn.

Entrée-leden

Ben je onder de 30 én lid van Entrée, de jonge vrienden van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest? Dan sprint je voor € 13 naar concerten uit de Entrée-selectie! Ook kan je vanaf 8 uur voordat het concert begint online je sprintkaarten kopen.

Voorwaarden

Sprintplaatsen kunnen niet gereserveerd worden en zijn niet overdraagbaar. Aan de kassa en bij de toegangscontrole zal worden gevraagd naar een legitimatie waaruit je leeftijd blijkt. Het staat de directie vrij om het aantal beschikbare Sprintplaatsen te beperken. Voor sommige concerten worden geen Sprintplaatsen verkocht, dit is niet afhankelijk van beschikbaarheid. Bij de kassa van Het Concertgebouw kan enkel met PIN betaald worden.