Educatie
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Zing en beleef

Cursus Zing en beleef

In Zing en beleef gaat het om de muzikale beleving: zelf zingen en zo de mooiste koorwerken van binnenuit leren kennen. Of u al jaren in een koor zingt, een fanatiek badkamerartiest bent of misschien nog nooit in een koor gezongen hebt: iedereen is welkom.

Zing en beleef: Ode aan Wim Sonneveld

In de nieuwste cursus Zing en beleef: Ode aan Wim Sonneveld neemt cursusleider Hans Veldhuizen u mee op ontdekkingsreis door de werken van Wim Sonneveld, de vertolker van legendarische liedjes als Het dorp, Margootje en Aan de Amsterdamse grachten. De cursus bestaat uit twee hartverwarmende avonden met origineel repertoire van deze geliefde zanger en cabaretier. Dat wordt heerlijk samen zingen!

Tijdens Zing en beleef gaat het om de muzikale beleving: zelf zingen en zo de mooiste liedjes van binnenuit leren kennen. Of u al jaren in een koor zingt, een fanatiek badkamerartiest bent of misschien nog nooit gezongen heeft: iedereen is welkom. Laat u meenemen in de wereld van Wim Sonneveld en geniet van deze unieke cursus samen met uw medecursisten in Het Concertgebouw. Na het intense zingen is het tijd om achterover te leunen en te genieten van het concert in de Grote Zaal op 12 maart. Bestel op tijd kaarten voor dit concert, voordat het is uitverkocht!

Tijdens deze cursus nodigen we drie stemtypen (in plaats van vier) uit om deel te nemen, namelijk: sopraan, alt en bariton.

Data en tijden:

  • Maandag 4 mrt - 20.00 tot 22.00 uur
  • Maandag 11 mrt - 20.00 tot 22.00 uur
  • Dinsdag 12 mrt - 20.15 tot 22.35 uur Concert Wim Sonneveld - Tour de Chant (optioneel)

De cursus kost € 24 per cursusavond of € 48 voor de hele cursus.

U kunt alle cursusavonden en het concert tegelijk bestellen via deze serie. Of bestel een losse cursusavond hieronder:

22 3 10nr 086
22 3 10nr 081