Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. Inloggen
Mahler Grote zaal

Meer Mahler Festival

Maak uw Mahler Festival compleet met een passe-partout voor de Kleine Zaal of het extra concert op 12 september 2024 met het Mahler Academy Orchestra.

Passe-partout Kleine Zaal

De passe-partout voor de Kleine Zaal omvat zeven ochtend- en middagconcerten die focussen op Mahlers werk voor kleine bezetting. Tijdens de vijf middagconcerten hoort u pianist Julius Drake, misschien wel de belangrijkste liedbegeleider van dit moment, samen met door hem bewonderde jonge vocalisten. Ook zijn er twee concerten op zondagochtend: het Chianti Ensemble voert Mahlers Pianokwartet in a uit en Thomas Beijer bewerkte een deel uit de Vierde symfonie voor zijn instrument: de piano.

Prijzen:

 • Rang 1+ € 235
 • Rang 1 € 187
 • Rang 2 € 154

Met een passe-partout krijgt u 10% korting op de losse kaartprijs.

Bestellen

Extra concert: Mahler Academy Orchestra - 12 sep 2024

Als opmaat tot het Mahler Festival klinkt in september 2024 een bijzondere, authentieke uitvoering van Mahlers Vijfde symfonie. Het Mahler Academy Orchestra speelt op instrumenten gebouwd naar voorbeeld van het instrumentarium dat Mahler aanschafte in de tijd dat hij dirigent was van de Wiener Philharmoniker. Philipp von Steinaecker dirigeert.

Bestelt u dit concert als bonus bij uw passe-partout, dan krijgt u 10% korting op de losse kaartprijs. U kunt dan bovendien als eerste uw plaatsen kiezen in de zaal.

Bestellen

Passe-partout Grote Zaal

De passe-partout voor de Grote Zaal omvat tien avonden met de symfonieën van Mahler in chronologische volgorde. Uitgevoerd door het Concertgebouworkest, de Berliner Philharmoniker, het Budapest Festival Orchestra, het Chicago Symphony Orchestra en het NHK Symphony Orchestra. Dirigenten zijn Klaus Mäkelä, Iván Fischer, Jaap van Zweden, Kirill Petrenko, Daniel Barenboim en Fabio Luisi.

Prijzen:

 • Rang 1+ € 1950
 • Rang 1 € 1620
 • Rang 2 € 1458
 • Rang 3 € 1008

Met een passe-partout krijgt u 10% korting op de losse kaartprijs. Voor de Grote Zaal komt dat neer op één gratis concert.

Bestellen