Ontdek
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Trijntje Oosterhuis

Jazzy kerstconcert met Trijntje Oosterhuis op kerstavond

vr 17 dec 2021 - 1 uur kijktijd - Tekst: Het Concertgebouw

Geniet van een jazzy kerstconcert vanuit Het Concertgebouw op kerstavond! De grootste kersthits worden in een bigbandjasje gegoten door Trijntje Oosterhuis, het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en gastartiesten Steffen Morrison en Alain Clark. De presentatie is in handen van Humberto Tan.

De stream is op 24 december vanaf 20.00 uur te bekijken op deze pagina.

Help deze kerst een kind in nood. Doneer aan UNICEF voor deze stream: https://unicef.nl/trijntje

Onderdeel van

Kersttraditie

Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek: thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano. De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland en in Het Concertgebouw. Toen haar concert met Jazz Orchestra of the Concertgebouw vorig jaar niet door kon gaan, namen ze deze stream op.

Samenwerking Trijntje & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van wereldformaat en staat internationaal bekend om hun een ijzersterke ritmesectie en dito blazers waarmee ze over de hele wereld touren. Sinds 2000 geeft het orkest elk jaar traditiegetrouw een kerstconcert met bijzondere solisten. Voor dit concert komen Trijntje en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw samen om een swingend kerstfeest te vieren! Geïnspireerd door dit kerstjubileum ontstond het idee om samen een album op te nemen, dat vorig jaar werd uitgebracht op het legendarische jazzlabel Blue Note, met bijdrages van Candy Dulfer, Alain Clark, Jeangu Macrooy en anderen.

Te zien in deze stream

Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Rob Horsting, dirigent
Trijntje Oosterhuis, zang
Alain Clark, zang
Steffen Morrison, zang
Humberto Tan, presentatie

Bekijk ook eens