Ontdek
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
Eduarduslee 20190915 concertgebouw exterior018 1280x608 2

Webinar: Topvrouwen in de muziek

ma 8 mrt 2021 - 1 minuut leestijd

Op Internationale Vrouwendag organiseren Het Concertgebouw, TOPFEM en Lof voor het eerst gezamenlijk een speciale live talk met als thema ‘vrouwelijk leiderschap in de culturele sector’.

Onderdeel van

Tijdens deze talk – live vanuit Het Concertgebouw – gaan Jet Bussemaker (onder andere oud-Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en commissaris bij Het Concertgebouw), Gea Zantinge (zakelijk directeur bij Het Concertgebouw), Karsu (zangeres en pianiste) en Lonneke van Straalen (violiste en oprichtster van het orkest Pynarello) in gesprek over hoe zij op basis van hun vrouwelijk leiderschap zo ver zijn gekomen in de culturele sector, de obstakels die zij tegenkomen, hoe zij hun invloed onder andere in crisissituaties inzetten en wat hun blik is op toekomstig vrouwelijk leiderschap. Het gesprek wordt geleid door moderators Raja Felgata en Jade van Battum.

Deze inspirerende talk zal worden gestreamd via de socialmediakanalen en website van Het Concertgebouw en het is mogelijk om live vragen te stellen via de chat.

Vrouwelijk leiderschap in de culturele sector
Maandag 8 maart om 18.00 uur
Facebook, Youtube en deze pagina

Deze webinar wordt mede mogelijke gemaakt door TOPFEM en Lof.

Bekijk ook eens