Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen

Piano Nights

De mooiste pianomuziek van alle tijden

Wilde je altijd al eens naar een klassiek concert? Of heb je zin in een romantische avond uit in een prachtige concertzaal? Piano Nights is er voor jou!

Wat is Piano Nights?

Met een ticket koop je een fantastische offline avond uit in Amsterdam. Neem plaats op het rode pluche en onze pianisten spelen live muziek die je misschien wel eens gehoord hebt. Of misschien speel je die wel zelf? We hopen je ook te verrassen met muziek die nieuw voor je is. Zie dit vooral ook als een moment voor jezelf en tijd om even stil te staan in de drukke wereld waarin we leven. En het mooie is... je hoeft helemaal niets van klassieke muziek te weten!

Hoe lang duurt het concert?

Het concert duurt 60 minuten.

Wat kost het?

Een kaartje voor Piano Nights kost € 35. Dit is inclusief:

 • Een gratis drankje vooraf
 • Garderobe
 • Fantastische pianisten die live voor je optreden
 • Comfortabele zitplaats op rood pluche!
 • Een bezoek aan het iconische Concertgebouw
 • Ervaar de wereldberoemde akoestiek van Het Concertgebouw

Piano Nights met Hannes Minnaar en Douwe Eisenga

In de tweede editie van Piano Nights hoor je twee van de meest geliefde pianisten van dit moment: Hannes Minnaar en Douwe Eisenga. Er klinkt muziek die speciaal voor iemand werd geschreven. Hannes speelt de Goldberg-variaties die Bach componeerde op verzoek van de Duitse graaf Kaiserling. Douwe speelt onder andere zijn For Mattia, dat hij componeerde ter nagedachtenis aan het meisje Mattia.

Bestel kaarten

Vind je weg naar Het Concertgebouw

Kaart Piano Nights


Het Concertgebouw staat op het Museumplein in Amsterdam en is makkelijk bereikbaar met het OV (tram/metro/bus), streekvervoer en auto (P+R Olympisch Stadion, Q-park Museumplein). Naast de hoofdentree is ook een taxistandplaats. Er zijn in de nabije omgeving ook oplaadpunten voor elektrische auto's.

Nog vragen?

Bel of mail ons! We staan altijd voor je klaar:

 • de Concertgebouwlijn, dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur: 020 671 83 45 (regulier tarief)
 • kassa@concertgebouw.nl