Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. Inloggen
DIC ROTLA Theater Slides 1920x1080 Welcome

Raiders of the Lost Ark - Live in Concert

Na het succes van Star Wars is het tijd voor een andere legendarische film met legendarische muziek. Met Raiders of the Lost Ark nemen we je mee in de spectaculaire, meeslepende en charmante wereld van Indiana Jones. Je ziet de film op groot scherm en de geweldige muziek van John Williams wordt live gespeeld door het Residentie Orkest onder leiding van Williams-expert Dirk Brossé.

Raider of the Lost Ark – Live in Concert

Na de grote zomersuccessen van Star Wars – Live in Concert is het tijd voor de avonturen van Indiana Jones. En wel de legendarische eerste film uit de Indiana-Jones-reeks: Raiders of the Lost Ark. Spectaculaire achtervolgingen, indrukwekkende stunts en karikaturale slechteriken – overgoten met een fikse dosis humor - wisselen elkaar in hoog tempo af in deze heerlijke avonturenfilm van regisseur Steven Spielberg. Een film die extra legendarisch werd door de al even spectaculaire muziek van John Williams. The Raiders March, wie kent ‘m niet!

Dirk Brossé en het Residentie Orkest

Net zoals de laatste jaren wordt de filmmuziek live uitgevoerd door een groot orkest onder leiding van Dirk Brossé. Hij is een absolute specialist op het gebied van de muziek van John Williams. Het was John Williams zelf die hem vroeg om een wereldtournee met muziek van Star Wars te leiden. Na Star Wars keert Brossé nu dus terug voor een andere parel uit het oeuvre van John Williams: Raiders of the Lost Ark.

MOTION PICTURE & ARTWORK © 1981 LUCASFILM LTD. CONCERT PERFORMED UNDER LICENSE FROM DISNEY CONCERTS. DISNEY CONCERTS UNDER LICENSE FROM LUCASFILM LTD AND PARAMOUNT PICTURES.

50% korting voor deelnemers van de VriendenLoterij

U kunt per concert per VIP-KAART maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Als u meer kaarten voor een concert wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk, u betaalt dan de normale prijs (de kortingsprijs ziet u dan ook niet meer als optie).

Hoe bestelt u kaarten met korting?

Stap 1: log in op uw Concertgebouw-account (als u al automatisch bent ingelogd, komt u met de terugknop van de browser weer op deze pagina uit). Of maak een account aan. Na het inloggen keert u vanzelf terug op deze pagina.
Stap 2: vul hieronder uw VIP-KAARTnummer in.
Stap 3: kies bij het bestellen van uw kaarten voor de prijs ‘VriendenLoterij VIP-KAART’.

Meer informatie

  • Heeft u geen VIP-KAART of bent u uw VIP-KAART kwijt? Kijk op de website van de VriendenLoterij voor informatie.
  • Als u nu deelnemer van de VriendenLoterij wordt, kunt u vandaag al met korting concertkaarten bestellen. Meer informatie.
  • U kunt per concert per VIP-KAART maximaal 2 kaarten met 50% korting kopen. Als u meer kaarten voor een concert wilt bestellen dan is dat uiteraard mogelijk, u betaalt dan de normale prijs (de kortingsprijs ziet u dan ook niet meer als optie).
  • Winnaars VriendenLoterij: Heeft u bericht ontvangen van de VriendenLoterij dat u kaarten hebt gewonnen voor een concert in Het Concertgebouw? Bekijk hier hoe u uw kaarten kunt kiezen en bestellen.
Vul hier uw VIP-KAARTnummer in voor 50% korting (Het nummer op de voorkant van uw VIP-KAART)
U moet inloggen of een account aanmaken voordat u uw VIP-KAARTnummer kunt valideren