Home
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. 0
  Mandje
 5. Account
 6. Inloggen
2019 07 01 Concertgebouw Ilse Delange Tomek Dersu Aaron 029

Winnaars VriendenLoterij

Welkom in Het Concertgebouw!

Gefeliciteerd!
Van de VriendenLoterij heeft u bericht ontvangen dat u twee kaarten heeft gewonnen voor een concert in Het Concertgebouw. Wij nodigen u van harte uit om uw voucher(s) in te wisselen voor concerten t/m december 2023.

Prachtige concerten
Op deze pagina treft u, na het invullen van uw vouchercode, het overzicht van de concerten aan. U kunt kiezen uit concerten uit de Eigen Programmering van Het Concertgebouw, de Zondagochtend Concerten en de VriendenLoterij ZomerConcerten.

Goed om te weten: uw vouchercode vervalt pas als u daadwerkelijk kaarten heeft besteld. U kunt dus rustig verschillende concerten bekijken en op een later tijdstip opnieuw uw vouchercode invoeren en kaarten bestellen.

We zien er enorm naar uit u binnenkort in het sfeervolle Concertgebouw te mogen ontvangen voor een prachtige muzikale avond.

Bestellen doet u als volgt:

 • Stap 1: Voer op deze pagina uw vouchercode in en kies een concert uit onze selectie.
 • Stap 2: Klik op ‘Kies stoelen’ en klik in de plattegrond op de stoelen die u wil.
 • Stap 3: Kies de kaartsoort 'VriendenLoterij Winnaars' in het overzicht.
 • Stap 4: Rechts op uw scherm staat een overzicht van uw stoelen.
 • Stap 5: Klik daarna op ‘Doorgaan’.
 • Stap 6: Controleer uw bestelling en klik op ‘Voeg toe aan winkelmandje’.
 • Stap 7: Hebt u al een Concertgebouw-account, dan kunt u hierop inloggen. Bent u nieuw bij Het Concertgebouw dan kunt u een account aanmaken of u kiest voor ‘Bestellen zonder account’.

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling en uw e-tickets per e-mail. Binnen twee dagen ontvangt u een tweede mail met informatie over het champagne-arrangement en uw programmaboekje.

Informatie

Voor vragen over de concerten:
Het Concertgebouw: 020 671 83 45 (dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur) of kassa@concertgebouw.nl

Voor vragen over uw persoonlijke vouchercode:
De VriendenLoterij: 088 - 623 70 30 (ma t/m vr van 09.00 tot 19.00 uur)

Nadere informatie winnaarsarrangement

 • Vouchers met een looptijd tot en met 31 december 2022 (u vindt deze informatie in de brief die u van de VriendenLoterij heeft ontvangen) zijn verlengd tot en met 31 december 2023. Hierboven ziet u het aanbod waaruit u kunt kiezen: op dit moment t/m juni 2023. Vanaf 1 juni komen hier ook de concerten die plaatsvinden vanaf 1 juli bij te staan.
 • De persoonlijke vouchercode kan eenmalig gebruikt worden en geldt voor twee kaarten voor een concert uit bovenstaande concertselectie.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een VriendenLoterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 130 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.