Ontdek
 1. Zoeken
 2. Concerten
 3. Menu
 4. Inloggen
Trijntje oosterhuis

Empty Concertgebouw Sessions: Trijntje Oosterhuis

wo 3 jun 2020 - 25 minuten kijktijd

Het Concertgebouw presenteert elke woensdag de Empty Concertgebouw Sessions: topmuzikanten die vanuit een leeg Concertgebouw optreden. In deze editie: zangeres Trijntje Oosterhuis.

Onderdeel van

Programma Empty Concertgebouw Sessions:
Woensdag 3 juni om 12.30 uur - Zangeres Trijntje Oosterhuis
Woensdag 10 juni om 12.30 uur - Amsterdam Sinfonietta
Woensdag 17 juni om 12.30 uur - Karsu
Woensdag 23 juni om 12.30 uur - Dudok Quartet Amsterdam en pianist Hannes Minnaar

Over Trijntje Oosterhuis
Swingen in een lege zaal met Trijntje Oosterhuis! In deze Empty Concertgebouw Sessions zingt ze heerlijk Stevie Wonder-repertoire. Trijntje wordt begeleid door Hans Vroomans op de piano. Op het programma louter liedjes van Stevie Wonder:

 • Don't you worry 'bout a thing
 • Isn't she lovely
 • Higher ground
 • Love's in need of love today
 • My Cherie Amour
 • Overjoyed
 • Lately
 • You are the sunshine of my life

Empty Concertgebouw Sessions
Waar normaal gesproken het publiek op woensdagmiddag om 12.30 uur een gratis lunchconcert kan bezoeken, biedt Het Concertgebouw nu samen met de musici op dit tijdstip een digitaal concert aan. Verschillende bekende musici doen mee aan de Empty Concertgebouw Sessions, zoals de pianisten Anna Fedorova en Iris Hond en zangeres Edsilia Rombley (die 19 maart haar solo-debuut zou maken in Het Concertgebouw). De Empty Concertgebouw Sessions zijn een variant op de videoserie Concertgebouw Sessions waarin musici op allerlei plekken in Het Concertgebouw in één take een muziekstuk ten gehore brengen.

Mede mogelijk gemaakt door Van Lanschot Kempen
De ondersteuning van kunst, cultuur, kunstenaars en musea is voor Van Lanschot Kempen al sinds de 19de eeuw de manier om bij te dragen aan het behoud en de opbouw van ons culturele vermogen. Zeker in tijden van crisis tonen kunst en muziek ons immers de schoonheid en de zin van het leven. Daarom maakt Van Lanschot Kempen de komende Empty Concertgebouw Sessions mogelijk: Vind jezelf en elkaar in de schoonheid van muziek.

Bekijk ook eens