Nieuws — 10 mei 2021 · 1 minuut leestijd

Programmering zomer en najaar 2021 bekend

· tekst Het Concertgebouw

Het Concertgebouw is op dit moment gesloten voor publiek, toch zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet. Voor de zomer en het najaar zijn er dan ook weer prachtige concerten geprogrammeerd. De BankGiro Loterij ZomerConcerten vindt u hier. De concerten in het najaar van de Eigen Programmering en de andere concertorganisatoren vindt u hier. In de concertagenda ontbreken op dit moment de concerten van het Concertgebouworkest. Informatie over de programmering van het orkest vindt u op de site van het Concertgebouworkest.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de BankGiro Loterij ZomerConcerten is inmiddels begonnen. De kaartverkoop voor de concerten en series in het najaar begint op:

- dinsdag 11 mei 10.00 uur: voorverkoop concerten Het Concertgebouw Eigen Programmering en Het Zondagochtend Concert, voor concerten in de periode september tot en met december 2021;
- dinsdag 1 juni 10.00 uur: algemene kaartverkoop concerten Het Concertgebouw Eigen Programmering en Het Zondagochtend Concert, voor concerten in de periode september tot en met december 2021.

De kaartverkoop voor concerten vanaf 1 januari 2022 begint op een nader te bepalen datum.

Deel dit artikel

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.